מגמות על אזוריות -תלמידי תיכון | מרכז נוער שוחר מדע

מגמות על אזוריות -תלמידי תיכון

בגרות בלימודי איראן, ביטחון וממגמה פרסיתודיעין- כיתה על אזורית
תכנית לימודים ייחודית על – אזורית, המיועדת לתלמידי כיתה י' מכל בתיה"ס בעיר, וכוללת לימודי השפה הפרסית המדוברת ותרבות איראן בהיקף של 3 יח"ל, לימודי חקר בתחום הביטחון והמודיעין בהיקף של 2 יח"ל.
התכנית תילמד במשך שלוש שנים, בכיתות י'-י"ב, במרכז נוער שוחר מדע, קמפוס ספרא, בהובלת מומחים בתחום.

מגמה מנהל עסקיםבגרות בכלכלה, מנהל עסקים ויזמות - כיתה על אזורית
מנהל עסקים, כלכלה ויזמות הינם תחומים יוקרתיים שאליהן התווסף בעשור וחצי האחרונים זוהר הייטקי-סטרטאפיסטי, צעיר וחדשני. תכני המגמה פותחו ע"י ביה"ס למינהל עסקים של האוניב' העברית. במגמה יושם דגש על לימוד יסודות הכלכלה, איך בונים תכנית עסקית וכיצד משווקים מוצרים ופרוייקטים והיא מקום מצוין למתעניינים בתחום להתחיל בו.

מגמה סינית - תיכוןבגרות בסינית מודרנית- כיתה על אזורית
סין היא מעצמה עולה בזירה הבינלאומית ובזירה הכלכלית בעולמנו. היכרות עם סין, עם תרבותה העתיקה ועם שפתה היא בעלת חשיבות רבה להבנת העולם שבו אנו חיים.
לימוד השפה הסינית לא רק פותח בפני התלמידים עולמות חדשים של אופני חשיבה ושל תרבות, אלא מהווה עבורם גם כלי עזר שימושי בעת השתלבותם במערכת ההשכלה הגבוהה ופותח בפניהם הזדמנויות מגוונות בשוק העבודה. לימודי סין וכלכלה יסייעו לבוגר הישראלי להבין את עולם העסקים הגלובאלי.
*המגמה לא תיפתח בשנת בשנה"ל תשפ"ג