תכנית בית ספר למדעי החלל

תכנית "בית הספר למדעי החלל" היא תכנית לימודים תלת שנתית במדעי החלל. התלמידים מתקבלים לתכנית לאחר סדרת מיונים בסוף כיתה ד'. הלימודים מתחילים בכיתה ה' ובמשך 3 שנים לומדים התלמידים תכנים מעולם החלל והאסטרונומיה. בשנה הראשונה עוסקים התלמידים בעיקר בלימוד היסודות של האסטרונומיה, רכבי חלל ופעילות האסטרונאוטים. בשנה השנייה נוגעים מעט בתהליכי חקר מתחום החלל וכן לימודי הפעלת טלסקופים ותצפיות כוכבים. בכיתה ז', השנה השלישית עוסקים התלמידים בפרויקטים מורכבים ופרויקטים אישיים וכן עוברים לימודי הדרכה בסיסיים. המתאימים יתקבלו אחר כך לצוות עוזרי המדריך של חטיבת מדעי החלל. בחזוננו אנו מרחיבים את "תכנית בית הספר לחלל" לתכנית 5 שנתית.

פרחי חלל-שנה ג' של תכנית בית הספר למדעי החלל                                                                                    למיונים

פרחי חלל שנה ג'